Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Operator logistiek en CNC robot besturing

Introductie

Lijkt het je een mooie uitdaging om de logistiek in één van onze productielocaties onder je hoede te nemen en daarnaast onze CNC robots te bedienen voor de productie van wandelementen? Dan horen we graag van je.

Over Novito

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf, dat op industriële wijze woningen produceert. Ons team heeft op geheel eigen wijze een eigen bouwsysteem ontwikkeld. Dit systeem willen we continu verbeteren en daarvoor zoeken we ambitieuze nieuwe collega's.  Wij zijn geen doorsnee bouwer, maar bedenken en verbeteren ons integrale bouwsysteem helemaal zelf vanuit onze fabriek en maken daar ook het grootste deel van onze onderdelen. Daarbij hebben we een aantal mooie kansen te bieden.

  • Veel persoonlijke groeimogelijkheden
  • Veel variatie in werkzaamheden
  • Goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Interne begeleiding én opleiding
  • Gaaf én gezellig team

Functie omschrijving

Je zorgt dat de productielocatie er ordelijk bij ligt en dat alle materialen en gereedschappen altijd voorhanden zijn, zodat je collega’s optimaal kunnen werken. Daarnaast krijg je een intern cursus om onze CNC robot, die op dezelfde locatie is gesitueerd te bedienen. Je werkt dus voornamelijk vanaf een vaste locatie, maar met veel diversiteit in werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Duur van de functie

We willen aan een team bouwen voor de lange termijn. Daarom zouden we je graag voor lange tijd willen binden om de Novito filosofie te bewaken en om intern te kunnen doorgroeien. In eerste instantie gaan we een contract aan voor de periode van 1 jaar, zodat we in die periode beiden kunnen uitvinden wat de toekomst ons brengt.

Wat verwachten we van jou

We verwachten vooral dat je gemotiveerd bent om je persoonlijk te ontwikkelen en mee wil helpen om het bedrijf te laten groeien. Dit is altijd de belangrijkste vereiste. Daarnaast verwachten we dat je een gestructureerde manier hebt van werken en affiniteit hebt met zowel logistiek als met techniek en/of machines.

Salaris

Salarisniveau tussen €3000 en €4000 bruto, afhankelijk van ervaring en persoonlijke capaciteiten

Afsluiting

Zoek je echt een mooie uitdaging voor de toekomst en dan is dit een uitgelezen kans. We zijn zelf continu met nieuwe dingen bezig en kunnen jou hulp daar goed bij gebruiken.

Meld je dus snel bij ons aan voor deze gave functie via info@novito.nl

 

 

Bouw met ons mee!

Neem contact op als u ook wilt investeren in de toekomst

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Terug naar boven