Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Leider uitvoeringsteam

Introductie

Hou jij van werken op locatie? Ben je technisch onderlegd? En zie je het zitten om een team op de bouw aan te sturen? Dan wordt jij misschien wel de leider van ons uitvoeringsteam.

Over Novito

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf, dat op industriële wijze woningen produceert. Ons team heeft op geheel eigen wijze een eigen bouwsysteem ontwikkeld. Dit systeem willen we continu verbeteren en daarvoor zoeken we ambitieuze nieuwe collega's.  Wij zijn geen doorsnee bouwer, maar bedenken en verbeteren ons integrale bouwsysteem helemaal zelf vanuit onze fabriek en maken daar ook het grootste deel van onze onderdelen. Daarbij hebben we een aantal mooie kansen te bieden.

  • Veel persoonlijke groeimogelijkheden
  • Veel variatie in werkzaamheden
  • Goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Interne begeleiding én opleiding
  • Gaaf én gezellig team

Functie omschrijving

Je stuurt onze montageploeg aan op locatie die bestaat uit een aantal casco monteurs. Daarbij zul je in eerste instantie zelf ook mee helpen in de montage. Daarnaast bewaak je of de afbouw volgens planning verloopt. Ook zorg je er voor de logistiek op de bouwplaats  en de veiligheid. Je staat continu in contact met de thuisbasis, van waaruit de operationele zaken worden aangestuurd. 

Eén van de belangrijkste taken is de bijdrage aan het verbeteren van het concept. Dit doen we door continu te evalueren en in verbetersessies (innovatieve) oplossingen te bedenken. We hebben daarvoor feedback uit het werkveld van jou nodig.

Duur van de functie

We willen aan een team bouwen voor de lange termijn. Daarom zouden we je graag voor lange tijd bij ons willen betrekken om de Novito filosofie te bewaken en om intern te kunnen doorgroeien. In eerste instantie gaan we een contract aan voor de periode van 1 jaar, zodat we in die periode beiden kunnen uitvinden wat de toekomst ons brengt.

Wat verwachten we van jou

We verwachten vooral dat je gemotiveerd bent om je persoonlijk te ontwikkelen en mee wil helpen om het bedrijf te laten groeien. Dit is de belangrijkste vereiste. De 2e eigenschap die we van je vragen is het vermogen om een  klein team (een paar interne en een paar externe bouwlieden) aan te kunnen sturen. Door tussen de groep te staan, maar wel met overwicht om de gevraagde taken gedaan te krijgen. Een (uitvoerings)technische achtergrond is wel een pré, maar we zullen je intern ook intensief begeleiden en opleiden waar nodig. Heb je wel ervaring met cascomontage en dicht je jezelf leidinggevende kwaliteiten toe? Aarzel dan zeker niet om je bij ons te melden.

Salaris

Salarisniveau tussen €3000 en €4000 bruto, afhankelijk van ervaring en persoonlijke capaciteiten

Afsluiting

Zoek je echt een mooie uitdaging voor de toekomst en dan is dit een uitgelezen kans. We zijn zelf continu met nieuwe dingen bezig en kunnen jou hulp daar goed bij gebruiken.

Meld je dus snel bij ons aan voor deze gave functie via info@novito.nl

Bouw met ons mee!

Neem contact op als u ook wilt investeren in de toekomst

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Terug naar boven